Algemene
informatie

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze diensten? Wilt u Janse boeken of informeren naar zijn beschikbaarheid? Schroom dan vooral niet om ons te mailen! Dit kan naar:

info@bedrijfsgoochelaar.nl

Janse Heijn is ook telefonisch te bereiken op:

06 – 553 831 39

U kunt Janse vinden op de volgende social media:

CONTACT OPNEMEN

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze diensten of wilt u Janse boeken? Klik op de knop hieronder om ons direct te bellen:

Of stuur uw bericht naar:

info@bedrijfsgoochelaar.nl

U kunt Janse vinden op de volgende Social Media:

Veilig boeken

Een artiest boeken voor een zakelijk evenement of bedrijfsfeest riskant? Niet bij ons! Dit doen wij om uw boeking zo soepel mogelijk te laten verlopen:

Tijdens de voorbereidingen:

 • U bent binnen 48 uur met ons in gesprek.
 • We luisteren en denken met u mee: dit is immers úw feest!
 • U ontvangt een duidelijke offerte zonder addertjes of andere nare verrassingen.

Tijdens uw evenement:

 • Janse is altijd ruim op tijd. Zo niet: dan is het optreden gratis.
 • Als onze acts zijn ‘plug-and-play’ (m.u.v. Maatwerk);
  u hoeft niets voor te bereiden!
 • Mochten er onverwachte dingen gebeuren dan bewegen we mee.


Bij de afhandeling:

 • Janse meldt zich altijd netjes af voor vertrek.
 • Betaal zoals u wilt: contant, met pinpas / creditcard of per factuur achteraf.
 • Niet tevreden over het optreden? Wij hebben de beste garantievoorwaarden binnen de sector.

Op al onze diensten zijn deze Algemene Voorwaarden van toepassing. Let op: in verband met het Coronavirus is onze garantie soms niet van toepassing. Kijk hier voor meer informatie

Een bericht sturen

Heeft u een vraag of opmerking over onze diensten of service? Dan kunt u gebruik maken van het onderstaande contact formulier. Wellicht staat uw vraag ook behandeld wordt bij onze FAQ’s. Deze vind u hier.

Wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Gebruik dan het formulier onder aan de pagina.

Bedrijfs_Goochelaar_Janse_Heijn_Kaart4

Frequently Asked Questions

Over onze service:


Hoe gaat het boeken in zijn werk?

De snelste manier om Janse te boeken is door het invullen van het aanvraagformulier op deze pagina. Hiermee ontvangt u binnen 48 uur een vrijblijvende offerte. Mocht het gaan om maatwerk of verschillende soorten optredens op een dag, dan kunt u ons het beste even bellen of mailen. Als u akkoord gaat met ons voorstel dan is de boeking definitief en kunt u er van uit gaan dat Janse uw evenement zal verrijken met zijn kunsten.

Ongeveer een week voor het optreden nemen we (telefonisch) contact op om de laatste details nog even door te nemen. U kunt dan ook aangeven hoe u het liefst wilt betalen. Na het optreden ontvangt u altijd nog een mailtje van ons ter afhandeling en ter evaluatie.


Hoe lang van te voren moet ik boeken?

Uit onze gegevens blijkt dat de meeste bedrijven ongeveer 40 dagen van te voren boeken. Daarbij zijn juni en december voor Janse de meest drukke maanden; in deze periodes geven veel bedrijven immers een bedrijfsfeest. In principe is het zelfs mogelijk om een dag van te voren te boeken, maar u loopt dan wel een groot risico dat Janse al geboekt is.


Is het mogelijk om een optie te nemen voor een bepaalde datum?

Dat kan zeker! Als het voor u nog niet duidelijk is of uw evenement definitief doorgaat of wanneer u nog goedkeuring moet krijgen voor uw plannen dan houden wij met veel plezier de datum van uw voorkeur in optie. Deze reservering duurt standaard 14 dagen; na deze periode nemen wij even contact met u op om te kijken of een optie nog steeds nodig is.


Welke betaalmogelijkheden zijn er?

De meeste bedrijven betalen het liefst per een factuur. Deze versturen wij (in PDF-vorm) na het optreden. Voor al onze facturen hanteren wij een betalingstermijn van 15 dagen. Betaald u liever op een andere manier? Dat kan! Het is ook mogelijk om op de avond zelf betalen met contanten, pinpas of met creditcard of achteraf met een betaalverzoek.


Wat als de situatie rond een optreden veranderd?

Soms is het noodzakelijk om plannen aan te passen. In dat geval doen wij alles dat mogelijk is om met deze verandering mee te bewegen. U kunt een optreden bij ons altijd kosteloos verplaatsen, zolang de alternatieve datum voor ons nog vrij is. Bovendien kunt u tot drie dagen van te voren nog voor een ander soort act kiezen (m.u.v. Maatwerk).


Wat als ik een optreden wil annuleren?

Wanneer u een optreden bij ons boekt houden we de datum vanzelfsprekend voor u gereserveerd. Bij een afzegging is het natuurlijk altijd de vraag of we het moment dat we voor u hebben gereserveerd weer vol krijgen. Daarom rekenen we annuleringskosten wanneer deze afzegging een maand of korter voor het optreden plaatsvindt. Meer hierover kunt u lezen in onze Algemene Voorwaarden.

Over onze acts:


Zijn Janse’s acts geschikt voor een internationaal publiek?

Janse spreekt vloeiend Engels en kan zich ook aardig redden in het Duits, Frans en Bahasa Indonesia. Daarnaast zijn Janse’s acts ook nog eens ‘clean’ – dat wil zeggen: vrij van grof taalgebruik en zaken die mogelijk als discriminerend kunnen worden ervaren. Goochelen is -net als muziek- een universele taal en onze insteek is altijd dat zoveel mogelijk mensen van ons werk kunnen genieten.

Wat voor soort trucs doet Janse?

Janse goochelt met alles wat los en vast zit, maar hij beperkt zich tot kleine en middelgrote trucs (m.a.w.: hij zaagt geen vrouwen doormidden). Zo goochelt hij met ringen, portemonnees, dobbelstenen, horloges en nog vele andere objecten. Waar veel goochelaars zich beperken tot kaarttrucs probeert Janse juist maximaal één kaarttruc per act te doen (maar dan wel een heel goede!). Daarnaast vertoont Janse in zijn acts regelmatig trucs die draaien om gedachtelezen en heeft hij ook altijd een paar eigen uitvindingen klaarliggen. Tot slot zijn alle zijn al Janse’s acts toegespitst op een zakelijke doelgroep.


Is het mogelijk om acts te combineren?

Dat is zeker mogelijk! Zo wordt Janse vaak gevraagd om een tafelgoochel-sessie te beginnen met een korte centrale act. Heeft u op dit vlak wensen of ideeën, schroom dan vooral niet om deze met ons te bespreken.   


Legt Janse wel eens trucs uit?

Het leuke van goochelen is dat je níet weet hoe het werkt. Daarom was het mantra onder goochelaars altijd: ‘mondje dicht’. In de tijden van het internet is er echter veel veranderd. Enerzijds is het onmogelijk om alles geheim te houden en anderzijds is er van uit het publiek meer aandacht voor de psychologie achter bepaalde trucs. Janse beweegt mee in deze trend en verklapt tijdens zijn mini-lezing en workshops altijd enkele trucs. Hiermee probeert hij een inkijkje te geven in de fascinerende wereld van de misleiding.


Is het mogelijk dat Janse met zijn act iemand in het zonnetje zet?

Het komt regelmatig voor dat er tijdens een bedrijfsfeest een jubilaris in het zonnetje mag worden gezet. Hier draagt Janse graag aan bij! Wanneer u dit aangeeft bij uw aanvraag dan nemen wij hierover contact met u contact op. We bespreken dan de beste aanpak voor uw situatie.

Bedrijfs_Goochelaar_USP4

Offerte aanvragen:

Wilt u direct een prijsopgave ontvangen? Dat kan natuurlijk! Wanneer u het formulier hieronder invult, sturen wij u (vaak dezelfde dag nog) een vrijblijvende offerte.