ACTS

Elk evenement is anders.
Een bedrijfsfeest met het team vraagt om een ander soort entertainment dan een wervingsactie op de beursvloer.

Janse biedt daarom verschillende concepten aan voor verschillende situaties. Puttend uit de de rijke traditie van de goochelkunst levert hij zo steeds een passende act.

  Staat wat u zoekt er niet bij? Kijk dan even op onze pagina ‘Maatwerk’ of neem contact met ons op.

SNEL NAAR:

U zoekt een verrassend extraatje voor uw bedrijfsfeest:

Walk-Around Magic / Tafelgoochelen

Wat is het?

Wanneer Janse zich onder uw gasten mengt gebeuren er wonderbaarlijke dingen. Tussen de hapjes, gangen of andere festiviteiten door laat hij zijn meest verbluffende mirakels zien – vlak onder de neus van zijn toeschouwers! Zonder hulp van speciale spiegels, geheime luikjes of stiekeme handlangers doet hij bizarre dingen met alledaagse en minder alledaagse voorwerpen. Perfect als ijsbreker, smaakmaker of als leuk extraatje bij uw bedrijfsfeest.

Wat voegt het toe?

Een goede tafelgoochelaar zorgt voor enkele verrassende momenten tijdens een feest. Een geweldige tafelgoochelaar gebruikt zijn act als ‘sociale smeerolie’: hij betrekt mensen op een ongedwongen manier in zijn act en creëert zo een vrolijke situatie waarna gasten makkelijker met elkaar in gesprek gaan.

Of het nu gaat om een team-uitje, om een netwerkbijeenkomst of een familiedag: je hebt bij elk feest gasten die wat hulp nodig hebben om aan te haken of om in de juiste stemming te komen. Janse verstaat de kunst om juist déze mensen een ingang te geven in de groep. Hij heeft zijn repertoire zodanig in de vingers dat hij al zijn aandacht op de gasten kan richten. Zo kan hij steeds de juiste toon aanslaan en draagt hij bij aan de sfeer en de gezelligheid van een feest.

Specificaties

Walk-Around Magic is een heerlijk flexibele vorm van vermaak. In feite is het ‘Plug-and-Play’: Janse kan een kwartier na aankomst al aan de slag. Hij benaderd uw gasten op een ongedwongen en gezellige manier en u heeft er geen omkijken naar. Op momenten dat de aandacht van de gasten wordt vereist voor de uitvoering van speeches, centrale acts of andere presentaties pauzeert Janse zijn act. Zo draagt hij bij aan een soepel verloop van de middag of avond.

Wat is het verschil tussen Tafelgoochelen en Walk-Around Magic?

Walk-Around Magic en Tafelgoochelen zijn twee diensten die door vrijwel alle professionele goochelaars worden aangeboden. In beide gevallen gaat het om een vorm van goochelen waarbij de goochelaar zich tussen de gasten mengt en overal kleine maar verrassende trucs laat zien.

Het verschil tussen de twee situaties zit hem in het feit dat bij tafelgoochelen de gasten aan tafel zitten (meestal tijdens een maaltijd) en dat de gasten bij Walk-Around Magic staan en rondlopen (bijv. tijdens een feest of bij een receptie). Voor de uitvoering maakt dat verschil niet zoveel uit. Bij bedrijfsgoochelaar.nl beschouwen we beide vormen van goochelen dan ook als dezelfde dienst.

U zoekt een energieke act voor uw congres of vergadering:

Centrale Act /
Podium-act

Wat is het?

Een Centrale Act is dé oplossing wanneer u een grote groep mensen voor een langere tijd wilt vermaken. Deze act komt goed tot zijn recht op een podium in een theater-setting maar ook op een vlakke vloer in een auditorium. In beide gevallen gaat het om een complete voorstelling van drie kwartier waarin een aantal waanzinnige experimenten worden vertoond. Janse brengt met deze voorstelling een spraakmakende mix van klassieke en moderne illusies op de planken waar u gasten ongetwijfeld nog lang over zullen na zullen praten.

Wat voegt het toe?

Goochelen is van oudsher een podiumkunst. Toch blijkt in de praktijk dat maar weinig goochelaars in staat zijn om een zaal vol mensen voor een langere tijd te boeien. Janse heeft jarenlange ervaring met het geven van grotere acts en biedt een gevarieerd programma voor een zakelijk publiek. Vanwege de wat langere tijdsduur krijgt uw publiek de kans om verschillende – soms prijswinnende – wonderen te aanschouwen. Ideaal als verrassend slotakkoord van een congresdag of als intermezzo tijdens een jaarvergadering of bedrijfsfeest.

Specificaties

Deze Centrale Act kan zowel op een vlakke vloer als op een podium worden gespeeld. Het minimale speelvlak is 3×4 meter. De act speelt groot genoeg om een publiek tot 500 man (zonder videovergroting) te kunnen bereiken. Bij een publiek dat uit meer dan 50 mensen bestaat is het raadzaam om geluidsversterking te gebruiken. Deze kunnen wij eventueel zelf leveren (zonder meerprijs). De standaard-duur van deze act is 45 minuten, maar dit kan echter op verzoek worden verlengt of ingekort. Kijk voor meer mogelijkheden ook even op onze pagina over maatwerk!

U wilt uw werknemers inspireren:

Workshop


Wat is het?

‘Hoe doe je dat?’ –  Deze vraag wordt Janse vaker gesteld dan welke andere vraag dan ook. In onze goochelworkshop leggen we uit hoe – en vooral waaróm – goochelen werkt. Na een demonstratie waarin Janse zijn kunsten vertoont en de principes achter deze trucs blootlegt kunnen uw medewerkers zelf een poging wagen om enkele eenvoudige maar sterke trucs in de vingers te krijgen. Het materiaal hiervoor wordt door Janse verstrekt.  


Wat voegt het toe?

Een workshop goochelen is een uitstekende manier om op ontspannende en gezellige manier na te denken over het oplossen van problemen. Tenslotte is elke goocheltruc op zichzelf een soort mini-probleem waarvoor in eerste instantie geen oplossing lijkt te zijn. Tijdens de workshop wordt dan ook veel aandacht besteed aan de verschillende manieren waarop we ons blind kunnen staren op een ingewikkelde situatie. Onze workshops zijn dan ook letterlijk ter lering én ter vermaak.


Specificaties

Het eerste gedeelte van de workshop heeft het format van een lezing / presentatie. Dit gedeelte duurt 45 minuten. Het tweede gedeelte van de workshop is interactief en het is dan ook handig als de deelnemers bij dit gedeelte aan een tafel kunnen zitten. Op verzoek kan de nadruk in de workshop liggen op klassiek goochelen of op gedachtelezen. Aan een workshop kunnen maximaal 50 mensen deelnemen.

U zoekt een bedreven presentator:

Presentatie met magie


Wat is het?

Of u nu een gala-avond, netwerkbijeenkomst of een product-presentatie in de planning heeft: Janse is de presentator die alles op smaakmakende wijze op een rijtje zet. Janse’s steil van presenteren is innemend, welbespraakt en altijd voorzien van een fijn gevoel voor humor. Met zijn interactieve intermezzo’s betrekt hij het publiek op een vlotte manier bij de voorstelling of demonstratie en vestigt hij op een plezierige manier de aandacht op uw product, boodschap of sprekers.


Wat voegt het toe?

Een goede presentator zorgt ervoor dat een avond soepel verloopt en dat het publiek zich op zijn gemak voelt. Janse is hier uiterst bedreven in en praat de avond op een vrolijke en humoristische wijze aan elkaar – met hier en daar een ijzersterke truc. Waar Janse echt in uitblinkt is het vullen van de momenten waarop de zaken anders lopen dan verwacht. Hij is een meester in de improvisatie en heeft altijd iets achter de hand om een voorstelling uit de modder te trekken.


Specificaties

Bij presenteren worden de grootste slagen gemaakt in het voortraject. Janse neemt tijdens een uitgebreide intake de tijd om uw bedrijf, uw product en uw boodschap goed te leren kennen. Hij denkt met u mee over het verloop van uw evenement of bedrijfsfeest en adviseert waar nodig over het tempo en de volgorde van de presentaties. Tijdens de avond stelt Janse zich uiterst flexibel op en staat hij steeds paraat om zijn bijdrage te leveren. Zo bent u in ieder geval voorzien van een rots in de branding op het podium. Kijk voor meer informatie over Janse’s achtergrond op deze pagina.


U zoekt een manier om uw gasten even “wakker te schudden”:

Energizer


Wat is het?

Tijdens een korte en zeer interactieve act (20 minuten) laat Janse een aantal verbluffende illusies zien waarbij de nadruk ligt op beïnvloeding. Met een paar geraffineerde experimenten laat hij zien hoe makkelijk het kan zijn om het denkproces van toeschouwers te beïnvloeden.

Wat voegt het toe?

Het doel van deze ‘energizer’ is om het publiek even uit de sleur van een congres of een vergadering te trekken en ze even stil te laten staan bij de manier waarop we onze werkelijkheid waarnemen en interpreteren. Het is immers voor iedereen goed om van tijd tot tijd even stil te staan bij onze eigen denkproces en de foutjes die daar af en toe insluipen. Janse is de juiste man om dit onderwerp op een luchtige, humorvolle en interactieve manier toe te lichten.

Specificaties

Deze ‘energizer’ is een centrale act die zowel op een vlakke vloer als op een podium worden gespeeld. Het minimale speelvlak is 2×3 meter. Bij een publiek dat uit meer dan 50 mensen bestaat is het raadzaam om geluidsversterking te gebruiken. Deze kunnen wij eventueel zelf leveren (zonder meerprijs). Deze act kan zonder video-vergroting worden gespeeld voor een publiek tot 250 man. 


U wilt uw product op een verrassende manier onder de aandacht brengen:

Beursgoochelen


Wat is het?

Tijdens uw beurs brengt Janse uw producten op een magische manier onder de aandacht van potentiële klanten. Op een gezellige en ongedwongen manier verbaast hij de bezoekers met zijn verrassende trucs waarna u ze kunt verbazen met uw geweldige aanbod!


Wat voegt het toe?

Potentiële klanten of nieuwe relaties aantrekken blijft altijd een grote uitdaging tijdens beurzen en congressen. Gelukkig heeft Janse Heijn heeft als showman alle vaardigheden in huis om mensen naar uw stand te lokken. Veel bedrijven vinden het leuk om relatiegeschenkjes uit te delen. In de handen van Janse verdwijnen pennen, USB-sticks en visitekaartjes om vervolgens weer in de handen van de toeschouwers op te duiken!


Specificaties

Als het gaat om beursgoochelen kijken we altijd samen met onze opdrachtgevers naar de beste manier om het goochelen te integreren in het geheel van een stand. Voor deze vorm van goochelen hanteren we dan ook geen vaste tarieven; we maken altijd een offerte op maat. Voor meer informatie over het soort maatwerk dat wij leveren kunt u kijken op deze pagina.