Maatwerk

Bedrijfs_Goochelaar_Janse_Heijn_Klok

Janse’s reguliere acts zijn altijd verrassend, maar als er iets is waar Janse écht in excelleert dan is het zijn maatwerk. Onder het dubbelzinnige motto: ‘Niets is onmogelijk’ denkt hij graag met u mee over manieren waarop u uw klanten en gasten op een originele manier kunt verrassen. Hieronder staan ter inspiratie een paar voorbeelden van maatwerk:

Gruwelijk lekker…

Opdrachtgever:
NEDERLANDS OPENLUCHTMUSEUM

In 2019 vestigde het Openluchtmuseum in Arnhem de aandacht van haar bezoeker op de geschiedenis van eten in Nederland. In het kader van het jaarthema ‘Gruwelijk Lekker’ maakte Janse een speciale goochelact waarin hij trucs deed met levensmiddelen zoals: knoflook, hutspot, koffie en hond (!). Natuurlijk allemaal geheel in de historische stijl van het museum.

Moulin Rouge!

Opdrachtgever:
GRIFFELGRACHT ENTERTAINMENT

Om het winkelende publiek in Goirle te bedanken en te inspireren organiseerde Griffelgracht een bijzondere avond met het thema ‘Moulin Rouge’. In deze show vol dans, muziek en sensualiteit zorgde Janse voor de presentatie en een bijpassend stukje magie. Met goochelacts over liefde, glamour en deceptie maakte hij de avond compleet – al waren de showgirls natuurlijk de échte sterren.

Veiligheid eerst!

Opdrachtgever:
ANSELL

Verwondingen aan handen zorgen (nog steeds) voor een hoop narigheid op de werkvloer van bedrijven in de technische en chemische sector. Handschoenenfabrikant Ansell daagde Janse daarom uit om zijn acts te vertonen terwijl hij hun HyFlex veiligheids-handschoenen droeg. De achterliggende vraag was natuurlijk: kan hij al die ingewikkelde manoeuvres nog steeds met die handschoenen aan? Het antwoord is uiteraard gewoon: ja!

Let’s Play!

Opdrachtgever: ID310

Na een zeer uitvoerige verbouwing werd het winkelcentrum in Hoog Catherijne, Utrecht officieel heropend. Creatiebureau ID310 ontwikkelde hiervoor een interactief spel waarbij winkelende bezoekers één van de artiesten konden ‘activeren’. Janse leverde hiervoor uiteraard de goochel-act, maar het rad kon ook zomaar terechtkomen op een mimespeler of een saxofonist. Dit leverde niet alleen prachtig tableau vivant op, maar het bleek ook een verrassend samenspel dat veel bezoekers trok.

De tovenaarsleerling

Opdrachtgever:
CRESCENDO

Het thema ‘Magie’ stond voor het Noordwijkse orkest Crescendo centraal in hun jaarlijkse uitvoering. Daar mocht een goochelaar niet aan ontbreken – en wie is er dan een betere tovenaarsleerling dan Janse Heijn. Terwijl een volledig orkest de geroemde muziek van Paul Dukas ten gehore bracht, vertoonde hij klassieke goochelnummers zoals ‘het Bekerspel’, ‘de Zwevende Kogel’ en de ‘Eindeloze Trap’. Een optreden dat hem, de toeschouwers en het orkest nog lang bij zal blijven.

Romeo en Juliette

Opdrachtgever:
INT. BELCANTO ACADEMY

Tijdens de openingsscène van de opera ‘Romeo et Juliette’ goochelde Janse de sterren van de hemel als special guest bij een bruiloft . Trucs met touw, slingers en kaarten passeerde de revue terwijl de zangers/spelers een meerstemmige eerste akte ten gehore brachten. Gelukkig voor Janse – en voor de toeschouwers – hoefde hij niet mee te zingen.

Bedrijfs_Goochelaar_Janse_Heijn_Kaart4

Inmiddels geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan gerust even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken…